پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

تاکید آیت الله رئیسی بر عمل همه بخش‌ها به رهنمود رهبری درباره پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند

رئیس جمهور همه مسئولان و ارکان نظام را مخاطب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند دانست و تصریح کرد: تلاش مسئولان برای عملی شدن این رهنمود و تمرکز بر انسجام در دولت و مجلس و پرهیز از اختلاف و ستیزه‌گری، از رموز اصلی موفقیت در مسیر رفع مشکلات مردم و پیشرفت کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی برای خودسازی درونی و اجتماعی دانست و با اشاره به سخنان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب درباره ضرورت پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند، همه مسئولان و ارکان نظام را مخاطب این سخنان دانست و تصریح کرد: تلاش مسئولان برای عملی شدن این رهنمود و تمرکز بر وحدت و انسجام در دولت و مجلس و پرهیز از اختلاف و ستیزه‌گری و جبهه‌بندی، از رموز اصلی موفقیت در مسیر رفع مشکلات مردم و پیشرفت کشور است.


رئیس جمهور در ادامه با ضروری دانستن توجه به آرامش ذهنی مردم و آثار اجتماعی تصمیمات و اقدامات دستگاه‌های دولتی، توجه بیشتر به تهیه پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای برای تصمیمات و اقدامات دستگاه‌ها و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از آثار سوء احتمالی تصمیمات را خواستار شد.


رئیسی همچنین از وزرا و مسئولان اقتصادی دولت خواست عطف به شعار سال، گزارشی از مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی دولت در زمینه مهار تورم و رشد تولید تهیه و ارائه کنند.


وزیر جهادکشاورزی نیز در این جلسه گزارشی از رشد صادرات محصولات و فرآورده‌های کشاورزی ارائه کرد. بر اساس این گزارش صادرات محصولات کشاورزی در 10 ماهه ابتدایی سال 1402 هشت میلیون تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 13 درصدی داشته است. از لحاظ ارزش نیز ارزش مجموع این صادرات 6 میلیارد دلار بوده که رشد 23 درصدی را نشان می‌دهد.


بنا بر گزارش وزیر جهادکشاورزی در حالی که کشورمان تا پیش از دولت سیزدهم یکی از واردکنندگان خوراک آبزیان بوده با اقدامات صورت گرفته ضمن تامین نیاز داخل، تبدیل به صادرکننده این محصول شده و مجموع صادرات بخش شیلات و خوراک آبزیان در 10 ماهه ابتدایی امسال 67 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. همچنین صادرات بخش سبزی و صیفی‌جات 41 درصد، انواع میوه و فرآورده‌های آن 35 درصد و صادرات محصولات لبنی نیز رشد 23 درصدی داشته است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار